Subota na O:G

Operacija:grad polako klizi u završnicu: naredna dva dana jedinstvena su prilika za dobar provod na nekoliko zagrebačkih lokacija. Subotnje poslijepodne možete provesti u chill glazbu i druženje na nasipu uz probrane chill zvukove Dja MaJah i Nmska.

Od 20 sati u Pogonu Jedinstvo po prvi put u po prvi put u Hrvatskoj i na hrvatskom upoznajte mlade rumunjske književnike i književnice. U Jedinstvu će se predstaviti Stefania Mihalache, Florin Lăzărescu, Doina Ioanid i Matei Florian s kojima će osim o književnosti biti riječi i o rumunjskom filmu i glazbi (Stefania Mihalache i Florin Lăzărescu su scenaristi, a Matei Florian je glazbeni kritičar).

Konačno, od 22 sata slijedi završni party Operacije:grad, Seasplash Fadeout party, u organizaciji Seasplasha & confusiona. Program večeri sačinjavaju uzdanice domaće scene koju Seasplash od svojih početaka neskriveno podržava, gradi i razvija, uključujući snage koje su njene temelje postavljale prije njegova postojanja, neke koje su se tokom godina razvijale zajedno sa festivalom, kao i neke nove koje su se u minulom razdoblju potvrdile kao svježa i neophodna energija za podizanje kvalitete festivala. Radi se o pet izvođačkih imena – Bass Culture Sound Systemu, cfsn djs-ima (Funk Guru & Dubway), Bamwiseu, Chakki & Popayu, Teddy-Lee & Fettiju, a sve uz podršku zagrebačkog audio-vizualnog kolektiva Trip to Zion.