Četvrtak na O:G

U prostorima napuštene destilerije Badel Montažstroj će u četvrtak u 19.25 sati izvesti akciju “B.D.L.2.0”. Ta je akcija podsjetnik na izvedbene početke iz 1990. i prvu cjelovečernju predstavu “Vatrotehna” koja je igranau sklopu tog reprezentativnog primjera industrijske arhitekture. Iako utemeljena na originalnoj “Vatrotehni”, u ovom oživljavanju nema nikakve arheološke ambicije niti nostalgične pobude. “B.D.L.2.0″ je performans …o zaboravu. Izvedba je besplatna za sve namjernike.

U Pogonu Jedinstvo od 20 sati možete pogledati predstavu „Popcorn Machine” u izvedbi cirkuske umjetničke kompanije “MY!LAIKA“ iz Francuske. Shvaćena kao vizualna antologija, ova predstava kao da istražuje krhku udaljenost stvari i njihovih senzacija. Smijeh, pljesak, adrenalin za glumce i publiku, ono je što My!Laika smatra cirkusom.

Konačno, četvrtak privedite kraju uz psihodelične rockere Seven That Spells! Seven That Spells razbija sve mitove i gluposti rokenrola i nudi izravnu lobotomiju duše i tijela. Sport i droga iznjedrili su ove mutante koji i dalje vjeruju u moć rocka te uz pomoć lucifera vrše nasilnu propovijed polimetrične psihodelije.